31 augustus 2020

Weer trainen en vrij spelen

31 augustus 2020

Weer trainen en vrij spelen

Het is niet langer nodig om je vooraf aan te melden. Wel gelden er nog allerlei beperkingen, bijvoorbeeld:

juli 2020

Spelen onder voorwaarden

Yes! In de periode van 6 juli t/m 14 augustus kunnen we op maandagen en vrijdagen van 19.30 tot 20.45 uur tafeltennissen met elkaar; gewoon in onze gymzaal aan de Goudlaan!
Het zal er door de algemene corona-maatregelen en een aanvullend protocol van de NTTB wat anders aan toe gaan dan voorheen.

26 maart 2020

Geen competitie, geen trainingen en geen vrij spelen

We hopen dat het goed met iedereen gaat en dat eenieder goed voor zichzelf en elkaar zorgt!
Naar aanleiding van de aangescherpte corona-virus regels door de overheid hebben ook de NTTB en afdeling Noord ons richtlijnen en besluiten gestuurd, waar wij ons als vereniging aan zullen houden.

1. De voorjaarscompetitie wordt niet meer afgespeeld.
  2. Er zal in ieder geval tot 1 juni niet meer getraind en vrij gespeeld kunnen worden. Wat de mogelijkheden daarna zijn, is nog niet duidelijk.
  3. De Sporthopper module zoals deze gestart was, kan helaas niet meer worden afgerond.

21 december 2019

Snerttoernooi

Op zaterdag 21 december is het tafeltennisjaar 2019 afgesloten met het zogenaamde snerttoernooi, de nieuwe naam voor wat vroeger het duo-toernooi en het ouder-kind toernooi was. Zo'n vijftien tafeltennissers van TTV Vinkhuizen streden in een gezellige en vriendschappelijke sfeer in tweetallen. Er was heerlijke erwtensoep, een heerlijke zelfgebakken koek en andere lekkernijen. Niet het winnen, maar het plezier in het spel was het belangrijkste en daarom volgt nu geen uitslagenlijst, maar slechts de vermelding dat de wisselbeker opnieuw is gegaan naar Jasper en Gerben.

21 december 2019

Bezoek aan de sponsor

De eerste voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn gestart! Vandaag is namelijk de eerste groep van onze leden bij onze sponsor Moritsz Scheldwald Optiek langs geweest voor een uitgebreide oogmeting, want goed zicht is belangrijk tijdens het tafeltennissen. Vele testen zijn gedaan, waaronder het bekijken van zichtdiepte, de oogdruk, de scherpte, en ook algemene adviezen passeerden de revue. Het was een echte eyeopener!
Meer informatie over Moritsz Scheldwald Optiek? Zoek de informatie dan op de volgende links:
Facebook : https://www.facebook.com/Moritsz-Schelwald-Optiek
Website : https://www.schelwaldoptiek.nl/

8 november 2019

Anne Vlieg gaf training

Anne Vlieg, toptrainer, voormalig bondscoach, ex-international en topspeler bij Midstars heeft op 8 november op zijn bekende bevlogen wijze les in tafeltennis gegeven bij TTV Vinkhuizen. De clinic richtte zich vooral op voetenwerk en anticiperen.

24 juli 2019

Clubkampioenschappen showdown

Ook bij de showdowngroep is het seizoen afgesloten met de clubkampioenschappen.

21 juli 2019

Clubkampioenschappen tafeltennis

Zowel voor de jeugd als voor de volwassenen is het seizoen afgesloten met de gebruikelijke clubkampioenschappen.

25 februari 2019

Nieuwe showdown tafels

Vandaag zijn voor onze showdowngroep nieuwe tafels geleverd, rechtstreeks uit Tsjechië. Ze zijn dadelijk in elkaar gezet en in gebruik genomen. De showdowngroep is er blij mee; ze zijn licht en robuust. Ze konden worden aangeschaft dankzij subsidie van de Groningse Blindenstichting en van de gemeente Groningen.

15 december 2018

Duotoernooi en ouder-kind toernooi

Ons jaarlijkse gezellige duotoernooi en ouder-kind toernooi is gehouden.
Er was heerlijke snert (met dank aan Jarig) en er werd met inzet gespeeld. In het duotoernooi konden Jasper en gerben de felbegeerde beker mee naar huis nemen en in het ouder-kind toernooi waren dat Hilda en Wessel.

1 december 2018

Team 1 kampioen!

Vandaag heeft ons eerste team na een spannende wedstrijd het kampioenschap van de derde klasse behaald. Gefeliciteerd, mannen!

Team 1

13 november 2018

Clubkampioenschappen

Ruben heeft een prachtig filmpje gemaakt van de Clubkampioenschappen van afgelopen juni.

18 september 2018

Team 2

Team 2 speelde zijn eerste uitwedstrijd van het seizoen. Voor Femke en Gerard hun eerste wedstrijd, voor Sanja haar tweede. 8-2 verloren, waarbij Femke twee keer haar partij won. Het waren leuke wedstrijden in een goede sfeer.

Team 2

2 september 2018

Einde zomervakantie, begin nieuwe seizoen

Traditiegetrouw was er op 31 augustus in Vinkhuizen op de laatste vrijdag van de schoolvakantie het festijn “End of Summer”. In de omgeving van het Vinkhuis kon de jeugd allerlei leuke dingen doen als een soort laatste saluut aan de zomervakantie. Ook wij stonden er als tafeltennisvereniging met twee tafels. Het was een leuke middag voor alle kinderen en een mooie start van het tafeltennisseizoen. Met dank aan de vrijwilligers Feike en Gert Jan.

End of Summer 2018 End of Summer 2018 End of Summer 2018 End of Summer 2018 End of Summer 2018

23 juni 2018

Clubkampioenschappen

Op zaterdag 23 juni werden ter afsluiting van het seizoen 2017-2018 de traditionele clubkampioenschappen gehouden. Het was weer een gezellige middag met niet alleen tafeltennis, maar ook heerlijke hapjes, gemaakt door de ouders van de jeugdspelers. De clubkampioenen zijn uiteindelijk geworden: Wessel bij de junioren en Gert Jan bij de senioren.

Einduitslag

15. Mirjam
  16. Sanja
  17. Rietje

Dit filmpje is gemaakt door Ruben en geeft een mooi beeld van de Clubkampioenschappen.

18 november 2017

Vinkhuizen 3 kampioen

Op zaterdag 18 november werd in het verre Klazienaveen ons derde jeugdteam kampioen! Het team van Mak Cats en Robin Barlinckhoff sloot de competitie in stijl af door twee keer met 5-0 te winnen. Bij een 2-0 voorsprong in de eerste wedstrijd van de dag was het team al niet meer te achterhalen door de concurrentie. Voorzitter Gert Jan was ter plaatse om hen te feliciteren. Beide spelers worden op 16 december tijdens het dubbeltoernooi nogmaals gehuldigd.

Derde jeugdteam kampioen Derde jeugdteam kampioen